oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8
Új Coca-Cola zero Lemon |
|
Olaszország után márciustól hazánkban is új Coca-Cola variáns jelenik meg a boltokban és szórakozóhelyeken: a teljesen cukor- és kalóriamentes, frissítő citromos ízű, már a nyárra hangoló Coca-Cola zero Lemon.
bővebben >
|
Bonduelle Inspirációk - a kreatív hozzádvaló! |
|
A Bonduelle, az 1853-as francia alapítású családi vállalkozás immár több mint 20 éve van Magyarországon, A Bonduelle neve egyet jelent a minőséggel: fagyasztott és konzerv zöldségek és zöldségkeverékek szerepelnek a termékeik között. Idei újításuk a Bonduelle Inspirációk, az egyadagos, kétszer 80 g-os, praktikus kiszerelésű kukorica, vörösbab és csicseriborsó. A kompakt kiszerelés kényelmesen elfér a táskában is, így magunkkal vihetjük, hogy színesebbé tegyük velük a munkahelyi ebédet. Az alapanyagok gőzben pároltak, állaguk ropogós, így ideálisak salátához, vagy köretek, tésztaételek színesítéséhez.
bővebben >
|
V4 menük hete - 10 étteremben kóstolhatók a különleges fogások |
|
A V4 országok - Csehország, Lengyelország, Szlovákia és persze Magyarország - különleges gasztrokultúráját ismerhetik meg az érdeklődők a Sirha Budapest 2018 Nemzetközi Élelmiszeripar és Horeca szakkiállításon a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Magyar Bocuse d’Or Akadémia jóvoltából.
bővebben >
|
Megemelte kalapját az agrárszakma a magyar találmány előtt |
Díjazott a díjazott
|
Január 24. és 27. között több mint 300 kiállító várja az agáripari szakembereket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a magyar agrárgazdaság csúcsrendezvényén, az AGROmashEXPO-n. Az eseményen különdíjat vehetett át az RS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. a Precízíós szárítás komplex rendszerének kidolgozásáért, a cég pedig hagyományteremtő céllal maga is jutalmazta partnereit.
bővebben >
|
Furmint szakácskönyv |
|
A mádi Gusteau étterem ebben az évben a „Magyarország legjobb étterme” címet viseli. A robbanásszerűen fejlődő tokaj-hegyaljai település kulináris élményműhelyét az a Horváth Gábor séf vezeti, aki 2013-ban Lyonban elvégezte a Bocuse Akadémiát. Most az ő receptjeiből, a Gusteau legjobb ételeinek leírásából született meg a Furmint szakácskönyv Horváth Gábor és Pallagi Ferenc szerzői munkájával, Ipacs Géza grafikai terveivel és Dancsecs Ferenc remek fotóival, a Libri Kiadó gondozásában.
bővebben >
|
Balaton és vitorlázás az új Bujdosó-címkéken is |
|
A dél-balatoni Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet Matróz sorozatának címkecsaládja megújult idén ősszel. A téma maradt a Balaton és a vitorlázás, a letisztult grafikai elemekkel és új színvilággal rendelkező címkéket ismét Ipacs Géza tervezte meg a pincészet részére.
bővebben >
|
23 étterem és 10 hotel az idei Gastro Design Awardon |
Magyarország legdizájnosabb hotelei és éttermei
|
Mexikó, Dubai, az Amerikai Egyesült Államok és Franciaország hoteljeinek igazgatói és menedzserei is részt vettek hazai, neves szakemberek mellet az idei Gastro Design Awardra érkező pályázatok kiértékelésében. A Gastro Design Award Magyarország egyetlen olyan megmérettetése, melynél a dizájn, és a külső megjelenés szempontjából értékelik a hazai vendéglátó- és szállodaipari szereplőket. A zsűrizést követően nyilvánosságra kerültek a rövidlisták, az október 9-i ünnepélyes díjkiosztó gálán pedig kiderül, kik lesznek az ez évi győztesek.
bővebben >
|
Bolti átverések |
Mire figyeljen a vevő?
|
Ujjal lenyomott mérleg, szeletelt felvágott alá bedugott vég, dupla csomagolópapír, vizezett csapolt sör – ki ne emlékezne még ezekre az eladói trükkökre? Azt gondolnánk, a szuper- és hipermarketek korában már a múlté az ilyesfajta vevőkárosítás. Nem, ezek se tűntek el, és jöttek melléjük kifinomultabb, még arcpirítóbb bolti csalások.
bővebben >
|
Folyamatosan fejlődik a hazai tejpiac |
Tejszív kampánnyal népszerűsítik a tejfogyasztást
|
Az elmúlt három évben egyértelmű javulás tapasztalható a magyarországi tejiparban, ugyanis a hazai tejtermelés 2013 és 2016 között 10 százalékkal nőtt. Míg a hazai feldolgozók által felvásárolt termelői nyerstej mennyisége 13 százalékkal emelkedett ugyanebben az időszakban. Az adatok bíztatóak a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács szerint, amely idén a Tejszív kampánnyal is népszerűsíti a hazai tejtermékek fogyasztását.
bővebben >
|
Olasz fesztivál: Borok és ételek napja |
Május 25. - június 15.
|
Az Olasz Fesztivál a legkiválóbb olasz termékek bemutatója, olyan eseményeket foglal magában, amelyek célja a Made in Italy termékek promóciója, azaz: kozmetikumok, élelmiszerek, divat és ruházati cikkek, bútorok, olasz éttermek, motorok, kulturális események és még sok minden más. A Budapesti Olasz Kultúrintézet Verdi termében tartották meg a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Olasz Fesztivál sajtótájékoztatóját. A Magyarországon június 15-ig tartó fesztivált az ICE–Agenzia Olasz Külkereskedelmi Intézet szervezi az Olasz Nagykövetség védnökségével, az Olasz Kultúrintézettel, valamint a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamarával együttműködésben.
bővebben >
|
A te hősödben is Tejszív dobog? |
Gyerekrajzpályázatot hirdet a Tej Terméktanács
|
Szupererő ide vagy oda, időnként a hősöknek is jól jön egy kis segítség. Éppen ezért ők is tudják, hogy a sok feladat teljesítéshez, erőnlétükhöz és a szilárd csontokhoz mennyire fontos a vitaminokban, ásványi anyagokban és fehérjében gazdag táplálkozás, amelynek egyik alapvető forrásai a tejtermékek. Nem csoda tehát, ahogy a gyerekeknek, a hősöknek is az egyik kedvenc italuk a tej…
bővebben >
|
A Konyhakiállításon mutatkozott be a legújabb elektromos hajtású autó |
|
Elektromos hajtású autózás és a Konyhakiállítás elsőre talán két egymástól távol álló dolognak tűnhet, de nem akkor ha a Kenwood is szerepel a történetben. Az angol konyhai eszközöket gyártó cég idén rendhagyó módon demonstrálta Titanium XL készülékének erejét, és egy 700 kilogrammos Mini autót húztak el kizárólag a konyhai robotgép motorjával.
bővebben >
|
Coca Cola: új, egységes márkamegjelenés |
|
A Coca-Cola Magyarország közleménye szerint egységesítik a hazánkban forgalmazott Coca-Cola márkákat. Ez azt jelenti, hogy az eddig külön brandként kezelt Coca-Cola, Coca-Cola Light és Coca-Cola Zero a Coca-Cola termékvariánsaként lesz megvásárolható. Ez a változás a csomagolástól a reklámfilmekig minden megjelenést érint: mindenütt ugyanazzal az egységes Coca-Cola márkával találkozhatunk majd, de persze továbbra is választhatunk az íz és a kalóriatartalom alapján. A teljesen új irányt jelentő egységes márkamegjelenés bevezetésének célja, hogy a fogyasztók jobban megismerjék és szívesebben kipróbálják a Coca-Cola különféle kalóriatartalmú és kiszerelésű változatait. A cukormentes termékvariánsok mostantól minden Coca-Cola reklámfilmben és hirdetésen is megjelennek.
bővebben >
|
Bocuse d?Or: öröm és boldogság a vegán főétel a magyaroknak |
|
A világ legjobb séfjei ütköztek meg egymással Lyonban január 24-én. A Bocuse d’Or szakácsverseny európai fordulóját a magyarok nyerték, de sikerül-e Széll Tamáséknak megismételni a jó szereplést Franciaországban? Kövesse Bocuse d’Or világdöntőjének eseményeit a köztévé műsorán!
bővebben >
|
Ahol végre nem bűn az édesség |
Játsszon velünk, és nyerjen utalványt az I love Kexbe!
|
Körtés-feketeteás torta, wasabis macaron, almás-fahéjas chia puding, citromos-marcipános keksz, málna-rózsa szörp – csak néhány azok közül az újhullámos édességek közül, amelyek a frissen megnyílt I Love Kex cukrászda kínálatát alkotják. A különleges ízkombinációkkal készült torták, kekszek, cake pop-ok és számos más édesség mintegy fele cukor-, glutén- és laktózmentes.
bővebben >
|
Hal?a carte, azaz HelloHal Fishbar |
|
Halat leginkább karácsonykor eszik a magyar ember. Pedig a hal egészséges és finom. Meglepő, milyen sokféle ételt lehet készíteni a magyar halakból, érdemes tehát folyamatosan fogyasztani.
bővebben >
|
Mustárok, tésztaszószok ? másképp |
Nyerj különleges mustárokat és tésztaszószokat!
|
Gál Zsolt mesterszakács sokéves tapasztalattal a háta mögött új irányvonalat talált magának a gasztronómia területén. Egyedi, kézműves és rendhagyó mustárokkal lépett be az élelmiszerek világába.
bővebben >
|
oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8
Összesen cikk található ebben a rovatban
|