A húsvéti menü elkészítésében a háziasszonyok idén számíthatnak az új Vénusz Sütőolaj professzionális segítségére, mely egyedi összetételének köszönhetően tökéletes partner az olajban sütésben. A Vénusz újdonsága a megszokott, megbízható minőségű napraforgó-étolajat ötvözi a speciális FritoptiTM magas olajsavtartalmú napraforgó étolajjal, melynek köszönhetően ropogós, aranyló rántott ételeket készíthetünk. A FritoptiTM egy olyan nemesített napraforgómagból előállított étolaj, mely természetesen gazdag a jótékony zsírok kategóriájába tartozó, egyszeresen telítetlen Omega-9 zsírsavban. A FritoptitTM is tartalmazó napraforgóolaj sokkal stabilabb, jobban ellenáll a hőnek sütés közben. A Vénusz Sütőolaj 15%-ban tartalmaz FritoptitTM, ennek köszönhetően a hagyományos napraforgóolajokhoz képest nagyobb arányban található benne Omega-9, mely ideálissá teszi bő olajban készült ételek elkészítéséhez. Ráadásul, laboratóriumi teszt igazolja, hogy a Vénusz sütőolajjal többszöri újrahasználás után is ugyanolyan kiváló minőségű, ropogós sült krumplit készíthetünk.
A Vénusz Sütőolaj 2013. február 1. és április 30. között, a készlet erejéig kapható.