napja 
 

DiVino Gozsdu & Junibor Organic Special (Gasztronómia - Ivás)
DiVino Gozsdu & Junibor Organic Special

Biobor mustra másodszor a DiVino Gozsduban március 1-én, 18:00-20:00 között.

8 borász, 16 tétel: bio módon művelt szőlőből készült borok, biogazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek - ezek a témáink. Idén egy új standdal, egy vendégországgal is gazdagodik a kóstoló: 3 osztrák pincészet bioborait is kóstolhatják a vendégek.

 

Juniborászaink: HERNYÁK Tomi, KIS Tamás, PFNEISZL Katrin, DEMETER Endre, WILLE_BAUMKAUFF Stefán, Franz WENINGER, GERE Andrea, ÁRVAY Angelika

Vendégország: Ausztria

Idén először - hagyományteremtő céllal - kitekintünk a határon túlra. Nem megyünk messzire, a sort jó szomszédunkkal, Ausztriával kezdjük, ahonnan Kamocsay Ákos házigazdánk kalauzolásával az alábbi három tételt kóstolhatjátok:

FRITSCH Riesling Wagram 2015

JURTSCHITSCH Grüner Veltliner Stein 2015

FEILER Blaufränkisch Umriss 2013

Belépő: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható távozáskor

A bevételből, mint minden évben a Junibor Egyesületet támogatjuk.

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/491281671260030/

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat