Biobor mustra másodszor a DiVino Gozsduban március 1-én, 18:00-20:00 között.
8 borász, 16 tétel: bio módon művelt szőlőből készült borok, biogazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek - ezek a témáink. Idén egy új standdal, egy vendégországgal is gazdagodik a kóstoló: 3 osztrák pincészet bioborait is kóstolhatják a vendégek.
Juniborászaink: HERNYÁK Tomi, KIS Tamás, PFNEISZL Katrin, DEMETER Endre, WILLE_BAUMKAUFF Stefán, Franz WENINGER, GERE Andrea, ÁRVAY Angelika
Vendégország: Ausztria
Idén először - hagyományteremtő céllal - kitekintünk a határon túlra. Nem megyünk messzire, a sort jó szomszédunkkal, Ausztriával kezdjük, ahonnan Kamocsay Ákos házigazdánk kalauzolásával az alábbi három tételt kóstolhatjátok:
FRITSCH Riesling Wagram 2015
JURTSCHITSCH Grüner Veltliner Stein 2015
FEILER Blaufränkisch Umriss 2013
Belépő: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható távozáskor
A bevételből, mint minden évben a Junibor Egyesületet támogatjuk.
FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/491281671260030/