napja 
 

Vásárlási Maraton a Premier Outletben (Szépség - Divat)
Vásárlási Maraton a  Premier Outletben

Hamarosan beköszönt a tavasz, itt az ideje, hogy búcsút mondjuk az egyhangúságnak, és ruhatárunkba vidám hangulatot varázsoljunk! Erre pedig remek alkalmat kínál a biatorbágyi outlet központ márciusi Vásárlási Maratonja a vasárnapi zárva tartásról szóló törvény hatálybalépése előtti utolsó hétvégén.

Ha a törvény hatályba lépése előtt már csak tüntetőleg is vásárlással szeretnénk tölteni a vasárnapot, akkor miért ne tennénk mindezt a belvárosi árak töredékéért? A napsütéssel együtt ugyanis a 2015-ös tavaszi trendek is megérkeztek a Premier Outletbe.

Mire számíthatunk a Vásárlási Maratonon?

A Premier Outlet március 6-8-án Vásárlási Maratont szervez. A biatorbágyi outlet központ pénteken és szombaton meghosszabbított nyitva tartással, egészen este 10 óráig, vasárnap pedig este nyolcig várja a látogatóit. A közel 90 üzlet - stílusosan - akár 90%-os kedvezményekkel kedveskedik vásárlóinak.

A hétvége további különlegessége…

 Március 8-a Nőnap, vagyis a lehető legjobb alkalom arra, hogy a barátnőinkkel vagy a párunkkal szervezzünk egy közös programot, és meglepjük magunkat néhány különleges ruhadarabbal. Arról nem is beszélve, hogy a vasárnapi zárva tartásról szóló törvény hatálybalépése előtt ez az utolsó hétvége.

Hogyan jelennek meg a 2015-ös tavaszi trendek a Premier Outlet kínálatban?

Bár sokan úgy gondolják, hogy az outlet csupán arról szól, hogy a kifutó divattermékeket minimális kedvezménnyel kiárusítsák, valójában az outlet koncepció ennél jóval összetettebb kereskedelmi gyakorlat. A Premier Outlet boltjai az európai üzletek kifutó termékei mellett sokszor a nagykereskedelmi központokból is átveszik azokat a kollekciókat, amelyeket a helyi kiskereskedők nem tudnak felvásárolni. Ezért a magyar outletben teljesen egyedi, az aktuális trendnek megfelelő darabok is fellelhetők a belvárosi árak töredékéért.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat